Framsida Ateljé Önskemål Bildgalleri Öppet

Välkommen till HRF Design!

Hej, jag heter Harriet Rantschukoff Frimodig.
Jag välkommnar dig att bekantas med min förunderliga värld av tomtar och andra skepnader i hundratals format och färger. Varje liten figur är unik och får hoppeligen tittaren att dra på mungiporna.

Bakgrund

Till mitt yrke är jag klasslärare och har specialiserat mig i bl.a. bildkonst. Enda sedan min barndom har teckning och målning stått mig nära. Jag har hört till Kyrkslätt konstförening redan några år, och har haft mina arbeten framme både i föreningens utställningar, samt mina egna utställningar.

Jag rör mig mycket i naturen; därifrån får jag kraft och inspiration. Inte ens på golfbanan kan jag låta bli att samla naturföremål i golfbagen då bollen ibland "går till skogs". Morgonpigg som jag är hinner jag också njuta av dygnets varierande skiftningar.

Som en typisk "tvilling" har jag prövat på olika arbetssätt och metoder. Det har funnits perioder med stora granna målningar i silke, akvarelltavlor gjorda med mjuk hand samt frimodiga acrylkonstverk. Den senaste tiden har en stor del av min kreativa tid gått till beställningsarbeten.